04-09-17

De fotografen van #DKVR17

Fotografen #DKVR17

Hier zijn ze dan: de fotografen van deze editie van De Kracht van Rotterdam. Elk jaar gaat het niveau omhoog en deze fotografen wisten eruit te springen met het beeld dat zij hebben ingezonden. Op 30 Augustus krijgen zij alle in-en-outs te horen over De Kracht van Rotterdam en wordt ook de wijk die zij zullen fotograferen bekend gemaakt.

Maak kennis met (v.l.n.r):

Harmen Meinsma, Ruben Hamelink, Joel Nieminen, Raffaella Huizinga, Marwan Magroun, Dana Romina Tietjen, Luis Rios-Zertuche, Dennis Wisse, Sanne Donders, Stacii Samidin, Folkert Koelewijn en Sandra Zegarra Patow.

Blijf op de hoogte van alles waar zij mee bezig zijn via onze social media. Hier nog een keer de fotografen met de twee curatoren Marieke Wiegel en Nicole Robbers. Foto: Joyce de Vries.

Fotografen, curatoren, Salih Kiliç Khalid Amakran Foto Joyce de Vries