12-07-16

selectie fotografen 2016

goede kwaliteit!

Nicole Robbers en Mark Hoogstad hebben 12 professionals en 6 amateurs geselecteerd. “Rotterdam heeft veel en zeer divers fotografietalent. We hebben een bijzondere selectie kunnen maken met een mooie balans van mannen en vrouwen, portret en landschappelijk, documentair en meer schilderachtig werk. Daarnaast hebben we een paar bekende namen die de afgelopen periode opvallend goed en nieuw werk hebben gemaakt. Dat verdient wederom een podium. Het niveau van de inzendingen van de amateurs was zeer wisselend, om de kwaliteit hoog te houden hebben we de keuze tot 6 beperkt”.

We zien uit naar deze editie, maandag worden de fotografen gebriefd en horen zij welke wijk ze gaan fotograferen. Dit zijn de 12 professionals van 2016: Willem de Kam, Tobias Bijl, Dennis Wisse, Salih KiliƧ, Dana Romina Tietjen, Khalid Amakran, Stacii Samidin, Anne Imfeld, Joke Schut, Luis Rios-Zertuche, Sanna van Renesse en Antim Wijnaendts van Resandt.
Daarnaast zijn deze zes amateur-fotografen geselecteerd:
Monica van Kleef, Elvira Smit, Marianne den Hoed, Harry Sikkenk, Paul van Oort en Danny Koring.