17-05-16

Drijvende expo op Westersingel

De leukste foto's en verhalen voor Rotterdam viert de stad

In het kader van Rotterdam viert de stad! plaatsten wij acht foto’s van fotografen uit verschillende edities van De Kracht van Rotterdam in de Westersingel. Een drijvende expositie! De eerste en de laatste foto worden vergezeld van een verhaal, geschreven door leerlingen die meededen aan Verhalen bij beelden uit de stad. Bij de foto van Annette Behrens (Charlois, 2015) kan je genieten van het leuke verhaal van Kelsey de Lange van het Thorbecke VO, Prinsenlaan. De foto van Sander van Wettum (Feijenoord, 2014) wordt vergezeld door het prachtige verhaal van Hansje Veen van het Rotterdams Montessori Lyceum.

Naast Annette en Sander zijn de volgende fotografen opgenomen in de drijvende expositie op de Westersingel:

  • Ossip van Duivenbode, Noord/Blijdorp, 2014
  • Dennis Wisse, Feijenoord, 2015
  • Raffaella Huizinga, Hoogvliet/Pernis, 2015
  • Peter de Krom, Hillegersberg/Schiebroek, 2014
  • Stacii Samidin, Noord/Blijdorp, 2015
  • Jan de Groen, IJsselmonde/Beverwaard, 2012