11-10-14

Boekfeest

Feest ter ere van Hier blijf ik

Vrijdag 10 oktober vierden uitgeverij De Bezige Bij en De Kracht van Rotterdam het BoekFeest ter ere van Hier Blijf Ik, de verhalenbundel van Sanneke van Hassel in De Rotterdam / Nhow. Een avond vol verhalen! Dyon van Velzen, leerling van het Erasmiaans Gymnasium, las zijn verhaal voor bij de foto van Ossip van Duivenbode, Wilfried de Jong had een verhaal geschreven over Zwevende Willem bij de foto van Eli Dijkers uit 2013. Keimpe de Jong en band speelden een nummer geïnspireerd op de foto van Erik Kroes. De beelden blijven nieuwe associaties oproepen, wat een compliment! Daarnaast spraken Manon Uphoff en Mariska Kleinhoonte van Os, redacteur bij De Bezige Bij, hun complimenten uit voor deze bijzondere verhalenbundel van Sanneke van Hassel.