22-03-14

De Schepping

Coverstory Hier blijf ik

Vandaag is het verhaal verschenen dat bij het coverbeeld van de verhalenbundel Hier blijf ik van Sanneke van Hassel hoort. Een prachtig verhaal dat je meeneemt naar Zuid, naar meisjeskamers en een inkijk geeft in de eindeloze fantasie van Sanneke. En wij zijn bijzonder trots dat we, met alle fotografen van 2012 en 2013 Sanneke van Hassel hebben kunnen inspireren tot het schrijven van al deze verhalen.

Elke week schrijft Sanneke een kort verhaal in FD Persoonlijk, ge├»nspireerd op de foto’s van editie 2012 en 2013 van De Kracht van Rotterdam. Elke week een verhaal over de grote stad, of over de gebieden rondom de grote steden. Sanneke schrijft over oude en nieuwe liefdes, herinneringen, maar ook over gesprekken zoals deze gevoerd worden in de tramremise, in de grote kantoren aan de Maas en op het dak van een bouwproject.

Dit verhaal verscheen op 22 maart in FD Persoonlijk, de foto is van Shalita Dietrich. In augustus komt de verhalenbundel Hier blijf ik met de foto’s van deze twee edities uit. Wij zien er naar uit! Door de partneruitgave als relatiegeschenk te bestellen steunt u de komende editie van De Kracht van Rotterdam.