22-02-14

Sanneke wandelt door de stad

Elke week een kort verhaal

Elke week schrijft Sanneke van Hassel een kort verhaal in FD Persoonlijk, ge├»nspireerd op de foto’s van editie 2012 en 2013 van De Kracht van Rotterdam. Elke week een verhaal over de grote stad, of over de gebieden rondom de grote steden. Sanneke schrijft over oude en nieuwe liefdes, herinneringen, maar ook over gesprekken zoals deze gevoerd worden in de tramremise, in de grote kantoren aan de Maas en op het dak van een bouwproject. En soms wandelt ze, met haar baby, langs de hoge gebouwen. In augustus komt de verhalenbundel Hier blijf ik met de foto’s van deze twee edities uit. Wij zien er naar uit! Door de partneruitgave als relatiegeschenk te bestellen steunt u de komende editie van De Kracht van Rotterdam.

Dit verhaal verscheen op 22 februari in FD Persoonlijk, de foto is van Roel van Tour.